Fleet Lounge over het vormgeven van ‘uw eigen’ mobiliteitstransitie!

donderdag 20 juni, 2019

Hoe ga je als werkgever in deze ‘transitietijden’ om met het mobiliteitsaanbod richting medewerkers? Welke (duurzame) leaseauto’s komen er nog in? Moet er ingezet worden op e-bikes, deelvervoer of besteed je alle ‘mobiliteitssores’ uit aan de werknemer door het geven van een budget? En als de autoregeling grondig wordt vernieuwd, hoe zorg je voor draagvlak?

De komende Fleet Lounge op 19 september gaat over het vormgeven van de ‘eigen’ mobiliteitstransitie. Deels geïnspireerd op het eerder deze week gepubliceerde rapport van ABN AMRO. Daaruit blijkt maar liefst dat ruim 64 procent van de Nederlanders bereid is zijn reisgedrag te heroverwegen zodra er een goed alternatief is. Maar op dat laatste, dat kwalitatief goede, betaalbare en betrouwbare alternatief (OV, deelauto, MaaS-app), daar wacht men nog op. Kortom, de eigen auto blijft nog wel even voor de deur staan. Ook al is de mobiliteitsmarkt onmiskenbaar in transitie.

Lastig dus voor mobiliteitsmanagers een huidige mobiliteitskoers uit te zetten waarbij er doorgaans in ieder geval rekening moet worden gehouden met zowel de krappe arbeidsmarkt als de duurzaamheidsdoelstellingen. Een spreker uit de praktijk – die al meerdere transities binnen organisaties heeft vormgegeven – zal op donderdag 19 september in Hotel Houten de mogelijkheden schetsen.

Mis het niet en meld u nu aan via onderstaande button!

Programma
15:00 uur   Ontvangst bezoekers
15:15 uur   Start expert tafel discussies
16:00 uur   “Welke mobiliteit voor welke medewerker?”
17.00 uur   Fleet Lounge (netwerkborrel)
19.00 uur   Einde

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event, Fleet Lounge