Munsterhuis met Fetch in zakelijk autodelen

vrijdag 16 augustus, 2019

Automotivebedrijf Munsterhuis stapt in zakelijk autodelen door auto’s aan te sluiten op het deelplatform van Fetch car sharing, vooral bekend van de 200 free floating deelauto’s in Amsterdam. De eerste elektrische deelauto’s zijn aangesloten en worden neergezet bij klanten die hun CO2-uitstoot willen terugbrengen.

Met het aansluiten van Munsterhuis op het deelplatform breidt Fetch haar dienstverlening uit richting zakelijk autodelen. Fetch wil als technologiepartner van autobedrijven en leasemaatschappijen zoveel mogelijk bedrijven en ander typen organisaties voorzien van gedeeld mobiliteitsgebruik, zodat Mobility as a Service (MaaS) eenvoudig toegankelijk wordt voor organisaties.

Volgens René Viscaal van European Lease Company, het moederbedrijf van Fetch, mag autodelen dan wel volop in de belangstelling staan, voor heel veel organisaties blijft het nog een grote en spannende stap om haar mobiliteit in handen van apps te leggen. “Dat kan alleen maar als er betrouwbare professionals als die van Munsterhuis achter staan om de diensten aan te bieden.”

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Fetch Car Sharing, Munsterhaus