Mobiliteitshub Hely richt pijlers op zakelijke markt

maandag 19 augustus, 2019

Hely, bekend van de mobiliteitshubs rond Amsterdam en Delft, komt met een bedrijfsaccount waar vooral MKB-bedrijven in de buurt van de hubs van moeten profiteren. Diverse voertuigen kunnen worden ingezet, het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Hely For Business heet het nieuwe product van de deelvervoeraanbieder. Bedrijven kunnen zich aanmelden en hun medewerkers toevoegen aan het bedrijfsaccount. Met de Hely app kunnen ze alle vervoermiddelen gebruiken, wanneer ze maar willen. Maandelijks krijgt het bedrijf één factuur. Hely biedt een diverse vloot aan, waaronder e-bikes, elektrische- en benzineauto’s en zelfs elektrische bakfietsen. ‘Hierdoor wordt de medewerker niet meer beperkt in zijn vervoerkeuze en kan flexibeler op  pad’, aldus Hely.

Onderscheiden ten opzichte van andere deel- of poolauto-aanbieders wil Hely vooral op flexibiliteit en prijs. De kosten van het abonnement (maandelijks opzegbaar) bedraagt 15 euro per medewerker. Daarmee worden de kosten voor brandstof, onderhoud, verzekering en  onbeperkte kilometers volledig gedekt. Daarnaast rekent Hely een laag gebruikstarief voor een e-bike: vanaf 0,02 euro p.m.

Hely stelt in het persbericht dat onder andere door de prijsstelling verduurzaming van mobiliteit nu ook in bereik van MKB bedrijven komt. Met multimodaal deelvervoer worden auto’s efficiënter ingezet en kiest men sneller voor een e-bike. Hely biedt ook op veel locaties elektrische auto’s aan.

Hely is actief in zes steden: ​Haarlem​, ​Utrecht​, ​Amsterdam​, Rotterdam, ​Den Haag​ en ​Delft.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Hely, Mobiliteitshub