Start-up & Innovatie plein (& Award) op Fleetmanagement event

maandag 9 februari, 2015

Tijdens het Fleetmanagement event op woensdag 27 mei wordt een Start-up & Innovatie plein ingericht bedoeld voor zowel gevestigde partijen met innovatieve mobiliteitsoplossingen als start-ups (jonger dan 3 jaar). Deelnemers kunnen bovendien de Mobility Innovatie Award winnen.

logo_fleetmanagementevent_2015Volgens Dick de Laat, accountmanager van het Fleetmanagement event, is het voor de Nederlandse mobiliteits- en fleetmanager belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. “Het Start-up & Innovatieplein helpt hen hierbij. Ook biedt dit platform de innovators en start-ups een laagdrempelige manier om hun oplossing te presenteren.”

Volgens De Laat wordt van mobiliteitsprofessionals tegenwoordig verwacht dat zij duurzamer en efficiënter hun assets benutten en inspelen op de veranderende behoefte van hun medewerkers. Bij uitstek innovatieve en vernieuwende organisaties bieden uitkomst bij het vinden van nieuwe ‘out-of-the-box’ oplossingen. “Het Fleetmanagement event speelt hierop in met onder andere het thema van de dag: “Mobility as a service; Van bezit naar gebruik” en met het Start-up & Innovatieplein.”

Bezoekers kunnen op het plein bovendien een stem uitbrengen op de partij die het meest verrast. Die partij die de meeste stemmen haalt, gaat aan het einde van de dag naar huis met de Mobility Innovatie Award.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event