GPS-Buddy sponsort triathlon CHALLENGE ALMERE-AMSTERDAM

vrijdag 30 augustus, 2019

Alle medische auto’s en een groot gedeelte van de motoren die tijdens de internationale triathlon CHALLENGE ALMERE-AMSTERDAM meerijden, worden voorzien van een GPS-systeem van GPS-Buddy. De sponsordeal is er voor minimaal 3 jaar.

Met de systemen van GPS-Buddy kan de organisatie van CHALLENGE ALMERE-AMSTERDAM niet alleen in de gaten houden waar bijvoorbeeld de eerste en laatste deelnemer zich op het parcours bevindt, maar ook sneller schakelen wanneer dat nodig is. Volgens de organisatie van de triathlon bestaat een groot gedeelte van ons portofoonverkeer uit vragen waar iemand is. Dat geldt niet alleen voor de atleten, maar ook voor onze medische diensten. “Het is dus heel fijn dat we gebruik kunnen gaan maken van deze GPS-systemen, zodat we direct inzicht hebben in de actuele locatie. Zo realiseren we onder andere meer rust in onze communicatie”, aldus Race Director Richard Belderok namens de organisatie.

Volgens Desmond van Kooten, International Sales Director bij GPS-Buddy, past de samenwerking perfect binnen de visie van het bedrijf. “Sportgezondheid is voor ons bedrijf een belangrijk item. Als je niet gezond bent, kun je ook niet goed werken. Daarom sponsoren we heel graag deze triathlon.”

CHALLENGE ALMERE-AMSTERDAM  is Europa’s oudste ‘long distance’ triathlon en wordt gehouden op 14 september 2019.

Vorig jaar sponsorde GPS-Buddy ook al de jaarlijkse estafetteloop Roparun. Het bedrijf uit Almere introduceerde dat jaar ook een nieuw ‘low-end’ voertuigvolgsysteem. Geschikt voor bedrijven met een snel veranderend wagenpark. Of voor ritten die incidenteel moeten worden gevolgd. Want stilstaande leaseauto’s kunnen echt niet meer, zoals Van Kooten onlangs zei in een interview met TrendsinAutoleasing.

Categorie: Telematica
Labels: GPS-Buddy