MTc verlengt partnership met cybersecurityspecialist Ultimum

donderdag 5 september, 2019

MultiTankcard (MTc) en infrastructuur- en cybersecurityspecialist Ultimum hebben hun samenwerking op het gebied van de IT-infrastructuur voor meerdere jaren verlengd. Voor het immer ‘uitdijende’ MTc-platform wordt een goede IT-infrastructuur namelijk steeds belangrijker.

Voor de zomer begon MTc nog met het uitrollen van hun eerste, eigen merkonafhankelijke laadpas. Een unicum in de laadwereld. In de toenemende concurrentie in tank- en mobiliteitspassenland ontwikkelt MTc zich steeds meer tot transactiehuis op het gebied van mobiliteit, schetste al eerder MTc-directeur Patrick Roozeman voor TrendsinAutoleasing.

Al deze processen vragen een zware en betrouwbare IT-infrastructuur die 24/7 moet presteren en functioneren. Roozeman is ervan overtuigd dat innovatieve technologieën en samenwerkingen met partners  het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer vergroot. “Onze IT-partner op het gebied van beheer moet dit aankunnen en proactief op onze veranderende wensen inspelen. Ultimum is wat ons betreft de perfecte partner,” aldus Roozeman.

Ultimum is een high-end IT-infrastructuur en cybersecurityspecialist uit Almere. Het neemt voor klanten de operationele werkzaamheden over, van managed services op een specifiek gebied tot outsourcing van de gehele ICT-omgeving.

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: MTC, MultiTankcard