BMW i-Ready voor ‘elektrisch auto-dilemma’

woensdag 25 september, 2019

Menig leasemaatschappij biedt het al aan: kortere leasecontracten voor werknemers die wachten op een geschikte elektrische leaseauto. BMW Financial Services biedt nu een leasecontract die na 24 maanden boetevrij kan worden omgezet in een elektrische of plug-in hybride BMW.

BMW zegt met i-Ready naadloos in te spelen op wat ze noemen het ‘elektrische auto-dilemma’: leaserijders waarvan het leasecontract afloopt maar twijfelen of ze nu al elektrisch moeten gaan rijden. BMW i-Ready geldt zowel voor zakelijke als privé-rijders.

De tarieven van het leasecontract zijn gebaseerd op de normale 48 maanden contracten. Wel moet er 10 euro per maand worden bijbetaald om de BMW i-Ready optie toevoegen. Zodra er 24 maanden van het leasecontract zijn verstreken, kan de klant boetevrij overstappen naar één van de nieuwste, volledig elektrische of plug-in hybride BMW modellen, met bijbehorend nieuw leasecontract en leasetarief.

Chris Collet, Sales & Marketing Director van BMW Financial Services, zegt veel mensen te zien twijfelen of zij nu al willen overstappen. “De ontwikkelingen gaan nu erg snel en elektrisch rijden wordt nog veel leuker. Vandaar dat we de BMW i-Ready optie hebben ontwikkeld die aan elk nieuw leasecontract van BMW Financial Services kan worden toegevoegd. De klant heeft zo de eerste twee jaar alle tijd om de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden te volgen om daarna boetevrij over te stappen naar zijn of haar ideale elektrische BMW van dat moment.”

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: BMW Financial Service, BMW i-Ready