Tussen lease en koop in: Care by Volvo nu ook in Nederland

vrijdag 27 september, 2019

Volvo noemt het een alternatief voor het kopen of leasen van een Volvo: het Care by Volvo-programma. In 2017 al gelanceerd, maar vanaf vandaag ook beschikbaar in Nederland. Een alles-in-één abonnement met de mogelijkheid om tussentijds van Volvo te wisselen.

Zorgeloos autorijden met Care by Volvo

Bij de introductie van het internationale Care by Volvo programma werd het omschreven als een Volvo-lidmaatschap. Een soort private lease maar dan mét aanvullend gebruikersgemak, stelde Rob de Kroon, manager Financial Services bij Volvo Cars Nederland, vorig jaar tegenover TrendsinAutoleasing. “Volvo maakt hierin het eigendom net zo transparant als het bezit van een telefoon.”

In het programma zit verzekeringen, belasting, onderhoud, reparaties, service, winterbanden, direct vervangend vervoer en zelfs Wi-Fi in de auto allemaal bij de prijs inbegrepen. Het is vooral de flexibiliteit die het verschil met private lease moet maken. E is een opzegtermijn van 3 maanden voor het eventueel omruilen van een Volvo of het opzeggen van het contract. “De flexibiliteit die Care by Volvo biedt, met een opzegtermijn van drie maanden, alles inclusief en de beschikbaarheid van de Care by Volvo klantenservice maken dit een zeer aantrekkelijk en compleet aanbod. Geen verborgen kosten of aanbetalingen – het is allemaal erg transparant”, aldus Niels Demesmaeker, Head of Care by Volvo in Nederland.

Het abonnement is beschikbaar voor alle Volvo-modellen in een geselecteerd aantal uitvoeringen, vanaf 799 euro per maand. Een Care by Volvo abonnement kan online worden afgesloten terwijl de auto bij een Volvo dealer in de buurt van de klant wordt afgeleverd.

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Care by Volvo, Volvo