Vereniging Zakelijke Rijders passeert 30.000 leden

woensdag 2 oktober, 2019

Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) is de 30.000 leden gepasseerd, meldt de belangenbehartiger van zakelijk rijdend Nederland. Volgens VZR een bevestiging dat zij met haar activiteiten de juiste snaar raakt.

Het bestuur van de VZR

“Never a dull moment” zo kenmerkt voorzitter Jan van Delft zijn bestuursperiode tot zover. “Jaarlijks is er sprake van overheidswijzigingen, de bijtellingswijzigingen, bpm-aanpassingen en zelfs nieuwe regelgeving voor de leasefiets. Echter er speelt meer voor de zakelijke rijder. Zoals de elektrificatie en de vergroening van het Nederlandse wagenpark, mobiliteitsbudgetten en nieuwe regelingen die werkgevers maken met berijders van een leaseauto.”

Volgens Van Delft bevestigt de continue ledengroei dat VZR met haar activiteiten de juiste snaar raakt. VZR zit ook regelmatig aan tafel in Den Haag, en is een actieve deelnemer van de Mobiliteitsalliantie, hierin zijn alle belanghebbende op het gebied van mobiliteit verzameld. Alle kennis wordt vertaald en doorgegeven aan de berijders. Een van de populairste tools van VZR is de VZR Bijtellingscalculator, meldt de organisatie.

Het doel van VZR is uiteindelijk 100.000 leden te krijgen.

Categorie: Overheid / Politiek
Labels: VZR