Van Mossel levert eerste 25 elektrische MG’s van Europa af

donderdag 21 november, 2019

Tijdens een proefritevenement op 30 november voor de volledig elektrische MG ZS EV levert Van Mossel ook de eerste 25 MG’s van Europa af aan klanten. Potentiele kopers kunnen tijdens het evenement uitgebreid kennismaken met de allereerste elektrische auto van MG.

Het Chinese SAIC Motor is sinds 2007 de eigenaar van MG en heeft afgelopen september Van Mossel uitgekozen als exclusieve dealer in Nederland. Nederland en Noorwegen zijn als eerste vestigingslanden gekozen door SAIC, de rest van Europa volgt later. De MG zal vooral worden verkocht in een online verkoopkanaal. Er komen ‘slechst’ twee fysieke Van Mossel-locaties waar de auto te zien.

Tijdens het proefritevenement op 30 november bij Flevonice in Biddinghuizen is er plek voor 200 proefritten. Jan Rooderkerk van de EV Coöperatie was mede namens TrendsinAutoleasing aanwezig bij de launch van het merk vorige maand in Duitsland. Hij noemt de MG een aantrekkelijk aanbod. Immers, de leaserijder die in de 30/40 K-categorie mag kiezen wil een SUV, wil veel uitrusting en wil zo weinig mogelijk betalen. Dat kan, want de gewone en de luxury uitvoering kosten respectievelijk 30.985 en 32.985 euro. Lees hier zijn verslag.

Categorie: Leasetoppers
Labels: MG ZS EV, Van Mossel