Alphabet ook als beste op MT1000 autolease-lijst

vrijdag 13 december, 2019

Het business magazine Management Team (MT) vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. In de categorie autolease won dit jaar Alphabet voor Mercedes Benz Financial Lease en Van den Udenhout Lease.

De top-10 van de MT1000 autolease-lijst

Voor Alphabet is het de tweede prijs op rij: op het Lease Event van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) afgelopen 3 december won de leasemaatschappij goud in de categorie grote leasemaatschappijen.

De MT1000-lijst omvat in totaal 1000 dienstverleners in Nederland en heet het grootste onderzoek te zijn onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Voor het onderzoek zijn 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd, waaronder dus carlease.

In de algemene lijst bezet Alphabet de 85ste positie. Mercedes-Benz Financial Services volgt op de 96ste plek. Wat de overige grote leasemaatschappijen betreft: LeasePlan staat op plek nummer 163, Athlon op 218, ALD Automotive op 294 en Van Mossel op 705. DirectLease voert de runner up leaselijst aan, gevolgd door MKB-Lease en AutoLeaseCenter. De hoogste NPS-score was er voor Van den Udenhout Lease in de categorie carlease.

Categorie: Klanttevredenheid
Labels: MT1000