Business Lease lanceert online monitor Care Online

maandag 23 februari, 2015

Business lanceert vandaag Care Online, een online monitor waarop wagenparkbeheerders 24 uur per dag online op de hoogte kunnen blijven van de status van het wagenpark en de berijders. De komende maanden zullen nieuwe functies en diensten worden toegevoegd.

Robbert van Muyden, directeur International Sales, Marketing en Operations bij Business Lease

Robbert van Muyden, directeur International Sales, Marketing en Operations bij Business Lease

Care Online is ontwikkeld om de klant verder te ontzorgen, zegt Robbert van Muyden, directeur International Sales, Marketing en Operations bij Business Lease. “Een goed voorbeeld hiervan is de Blue Care Monitor. Hiermee kunnen de totale mobiliteitskosten en CO2-uitstoot van het volledige wagenpark in de gaten gehouden worden. Deze tool biedt ook mogelijkheden om de kosten effectief te verlagen.”

Met Care Online wordt een wagenparkbeheerder proactief geïnformeerd over de status van het wagenpark en de tevredenheid van de berijders. De online service is een aanvulling op de offline dienstverlening en geen vervanging, benadrukt Van Muyden.

Care Online maakt onderdeel uit van de ‘Better Care’- strategie van Business Lease. De leasemaatschappij stelt dat de komende maanden nieuwe functies en mobiliteitsdiensten worden toegevoegd aan Care Online.

Categorie: Technologie / Innovatie
Labels: Business Lease