MG’s tweede model is een plug-in hybride (MG HS)

donderdag 24 september, 2020 Photo

De volledig elektrische MG ZS EV is nog maar net op de markt, in december onthult de Chinese autobouwer een nieuw model. Ditmaal geen volledig elektrische maar een plug-in hybride. Deze MG HS moet in het eerste kwartaal van 2021 op de markt verschijnen.

De plug-in moet zowel aan de behoefte van de milieubewuste automobilist als de bewuste zakelijk rijder voldoen, zegt Matt Lei, CEO MG Motor Europe. “De automobilist van nu wil volledig elektrisch kunnen rijden en dus duurzaam zijn, maar zich tegelijkertijd niet te veel zorgen maken over de actieradius. Voor wie niet klaar is voor een volledig elektrische auto, introduceren we naast de 100% elektrische MG ZS EV ook de MG HS plug-in hybride.”

Vorig jaar werd de 100% elektrische MG ZS EV in verschillende Europese landen geïntroduceerd. De verdere uitrol van dit model in Europa wordt in het komende halfjaar verwacht. De MG HS plug-in hybride is een ruime SUV in het C-segment. MG maakt meer details over deze plug-in hybride bekend tijdens de officiële lancering van de MG HS in december van dit jaar. De officiële marktintroducties, die per land kunnen verschillen, worden in het eerste kwartaal van 2021 verwacht

Categorie: Leasetoppers
Labels: MG