Polestar opent Handover Center in Beesd

woensdag 21 april, 2021 Photo

Polestar opent vandaag in Beesd zijn zogenaamde Handover Center waar klanten de auto in ‘Polestar-style’ in ontvangst kunnen nemen. Eerder opende het merk zogenaamde Spaces waar de auto’s fysiek zijn aan te raken. Maar het digital-first principe blijft overeind, aldus Polestar.

Klanten kunnen nu dus kiezen uit twee aflevermogelijkheden; levering aan huis of ophalen in Beesd. Dit aflevercentrum is tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische designfilosofie van Polestar. Elke Polestar wordt er in een aparte ruimte geplaatst waarin de klant samen met de Handover Specialist de afleverdocumentatie en alle features van de auto doorneemt. Hierbij wordt ruim de tijd genomen om alle mogelijke vragen van de klant te kunnen beantwoorden.

Het centrum ligt op het terrein van de Volvo-importeur in Beesd, pal aan de A2 en tegenover het station. Van daaruit kunnen overigens ook proefritten worden gemaakt, net als bij de vier Spaces die Polestar eerder opende in Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Polestar