MisterGreen ontwikkelt nieuwe kleur Tesla: ‘MisterGreen-Green’

vrijdag 1 april, 2022 Photo

Elektrische leasemaatschappij MisterGreen levert vanaf deze maand alle nieuw bestelde Tesla’s in MisterGreen-Green. De nieuwe opvallende kleur is samen met Tesla ontwikkeld in de ‘world’s most advanced paint shop’ in de zogeheten Gigafactory in Berlijn. Reeds bestelde maar nog niet geleverde auto’s krijgen ook de speciale groene kleur. De Amsterdamse leasemaatschappij vraagt hiermee aandacht voor de noodzakelijke transitie naar hernieuwbare brandstoffen.

De keuze voor de levering van Tesla’s in één opvallende kleur is zowel klant- als klimaatgericht. “We willen de keuze zo makkelijk mogelijk maken voor onze klanten, daarom kiezen wij alvast de juiste kleur voor hun nieuwe Tesla”, zegt Caroline Asselbergs-van Dijl, CEO van MisterGreen. “Daarbij, en nog belangrijker, willen wij onze missie #EndFossilFuel uitdragen middels de groene kleur. Wij geloven dat klanten die voor MisterGreen kiezen dezelfde normen en waarden hebben en daarom onze keuze volgen.”

You can pick any colour, as long as it’s green

Als inspiratie voor de actie verwijst MisterGreen naar de bekende uitspraak van Henry Ford: “You can pick any colour, as long as it’s black”. Toch is het niet Ford, maar Tesla die de actie mogelijk maakt. Zo worden de nieuwe Tesla’s direct vanuit de Tesla Gigafactory geleverd en is ‘MisterGreen-Green’ samen met Tesla speciaal voor de elektrische leasemaatschappij ontwikkeld. Na de recent verschenen laksoorten Deep Crimson Multicoat, Abyss Blue Multicoat en Mercury Silver Metallic is dit alweer de vierde nieuwe kleur die Tesla in korte tijd uitbrengt. “Wij zijn ontzettend blij dat Elon en Tesla ons onze eigen kleur laten ontwikkelen, dit toont maar weer de goede relatie tussen Tesla en MisterGreen”, aldus Asselbergs-van Dijl.

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: MisterGreen