Elektrische Citroën ë-C4 X is er vanaf 40 mille

donderdag 3 november, 2022 Photo

Volgens het Franse merk is de Citroën ë-C4 X een alternatief voor conventionele hatchback- en SUV-modellen. Het moet het best uit beide werelden bieden. Deze vol-elektrische middenklasser komt op papier 360 kilometer ver en heeft nu een prijskaartje gekregen: vanaf 40.840 euro

De ë-C4 X is voorzien van de nieuwste generatie infotainment, MyCitroën Drive Plus. Het biedt de klant een uitgebreid pakket aan connectiviteit en verbonden diensten. Vanaf de standaardversie is er een 10-inch touchscreen met Apple Carplay. En, zoals het een Citroen betaamt, wordt de auto uitgerust met de zogenaamde Citroën Progressive Hydraulic Cushions.

Copyright Alex Rank @ Continental Productions

Ook standaard zijn de drie rijmodi, het digitaal instrumentenpaneel, de 18 inch lichtmetalen velgen, het met leder bekleed stuurwiel en de automatische airconditioning met actief carbonfilter. De elektromotor is 100 kW (136 pk) sterk. Citroën produceert de nieuwe ë-C4 X uitsluitend in Europa, bij de Stellantis Villaverde-fabriek in Madrid, Spanje. De marktintroductie start in het najaar van 2022.

Copyright Alex Rank @ Continental Productions

Categorie: Leasetoppers
Labels: Citroën ë-C4 X