Nieuwe Business Intro’s van Toyota Corolla, C-HR en RAV4

maandag 28 januari, 2019 Photo

Toyota komt met zakelijke uitvoeringen op de markt van de nieuwe Corolla, de nieuwe RAV4 en de C-HR. Deze zogenaamde Business Intro-modellen zijn vooral voor kilometervreters aantrekkelijk, aldus Toyota.

De Toyota Corolla, de opvolger van de Auris, komt binnenkort naar Nederland. De totaal nieuwe auto heeft een opvallend design en een geheel nieuw TNGA-onderstel, wat moet resulteren in meer rijplezier. De auto is er als ‘gewone’ Intro maar ook als Business Sport Intro. In die laatste trim ligt er in het vooronder de sterkere High Power Hybrid met 132 kW/180 pk (Hatchback en Touring Sports). Het verbruik is volgens de fabrikant 4,1 l/100 km (89 g/km) en ligt iets boven de 1.8 Hybrid met 90 kW/122 pk. In de Sport Intro krijgt de auto standaard leren bekleding en een indrukwekkend audiosysteem van JBL met acht speakers en een subwoofer. Om het sportieve karakter te benadrukken, staat deze Corolla op 18-inch lichtmetalen wielen met brede 225/40 R18-banden. Ook hier is de automaat standaard, desgewenst kan die worden bediend met de schakelpaddles achter het stuur.

De prijzen van de Corolla Business Sport Intro starten bij 36.095 euro.

Ook de Toyota C-HR Hybrid en de volledig nieuwe Toyota RAV4 High Power Hybrid komen er als Business Intro. Daarbij profiteert de zakelijk rijder niet alleen van een lage nettobijtelling per maand, maar ook van een stoer en stijlvol design met een comfortabel hoge zitpositie, aldus Toyota. Standaard is onder meer een Go Plus-navigatiesysteem, Smart Entry met startknop, het JBL sound system, stoelverwarming, privacy glass en 18-inch lichtmetalen wielen.

Consumentenprijs van de C-HR Hybrid Business Intro is 32.995 euro; die van de nieuwe RAV4 start bij 40.495 euro.

De nieuwe Toyota RAV4

Categorie: Leasetoppers
Labels: Toyota