Video's

Neem een inkijkje in Fords EV-fabriek in Keulen!

dinsdag 4 juni, 2024

De volledig elektrische Ford Explorer is het eerste model dat van de band rolt in het nieuwe Ford Cologne Electric Vehicle Center. Een tweede EV, een sportieve crossover, wordt binnenkort onthuld. De productie ervan start later dit jaar in Keulen. Ford geeft met deze video een aardig inkijkje in de productie van een Explorer.

Hooikammer Groep breidt diensten uit (oa voor leasemarkt)

woensdag 22 mei, 2024

Met nieuwe diensten rondom het booming shortlease, het faciliteren van berijderswissels, het stallen van voertuigen en het bieden van remarketingsupport (inclusief financiële afhandeling) weten leasemaatschappijen anno 2024 de Hooikammer Groep goed te vinden. De processen zijn bovendien geoptimaliseerd, er is een nieuw voorraadsysteem en nieuwe mensen aangetrokken… bovendien zijn de deurwaarders ‘ontdekt’!

EVConsult gidst fleetowners door de transitie heen

woensdag 7 februari, 2024

EVConsult is het grootste onafhankelijke advies- en strategiebureau en bedient veelal grote fleetowners van advies over hun transitie naar elektrische mobiliteit. Dat is nogal een puzzel, vertelt Michiel Aldenkamp. Alleen al om de juiste partners te vinden; een te grote afhankelijkheid kan slecht uitpakken. En in de praktijk zorgen de ‘losse werelden’ tussen facility- en fleetmanagement ook nog wel eens voor problemen.

EEZEV en het belang van goede laadinfrastructuur

dinsdag 6 februari, 2024

EEZEV is als leverancier van laadinfrastructuur preferred supplier bij diverse autodealers en leasemaatschappijen. Ook bedrijven worden opgezocht, want Ruben van Maarseveen ziet ondernemers worstelen met het optuigen van een betrouwbaar (slim) laadnetwerk. Inclusief de laadpunten bij de berijders thuis. Service en snelheid zijn daarbij cruciaal; daarin wil EEZEV uitblinken. Maar, moeten bedrijven nú de transitie in? Of nog even wachten...

DKV Mobility staat bedrijven bij in de energietransitie

donderdag 25 januari, 2024

DKV Mobility is al meer dan 90 jaar marktleider op het gebied van tankpassen in de B2B markt; eerst op brandstof en nu ook op het gebied van laden. Die laatste markt is enorm in beweging. Managing Director DKV Mobility Benelux Amanda Rasch ziet de worsteling in de markt: dat er iets moet gaan gebeuren is duidelijk, maar gaan bedrijven dit jaar investeren in elektrische mobiliteit of wordt het uitgesteld?

Pechhulpverlener AA team timmert aan de weg in 2024!

dinsdag 23 januari, 2024

Pechhulpverlening mag dan niet een erg sexy product zijn, het belang ervan wordt door dealers, universelen en leasemaatschappijen zeer serieus genomen, benadrukt Marry Kwekel, directeur van de onafhankelijke pechhulpverlener AA-team. Hun klant moet immers op de beste manier geholpen worden. AA-team zet volop in op een uitmuntende dienstverlening, breidt het aantal partnervestigingen uit (16!), investeert in de alarmcentrale en introduceert deze maand een nieuw product.

AUTO1 Group helpt tegen de grillen van de (EV) occasionmarkt

woensdag 17 januari, 2024

De occasionmarkt wordt zowel voor leasemaatschappijen als dealers steeds belangrijker: het is de plek waar veelal het geld wordt verdiend. Het grote, internationale handelsplatform AUTO1 Group volgt alle ontwikkeling nauwgezet; Ruben Veldkamp ziet als directeur B2B bij de marktpartijen veel beweging, bijvoorbeeld als het gaat om hun online strategie waarbij het internationale aspect steeds belangrijker wordt. Veldkamp over hoe bedrijven zich het best kunnen wapenen tegen de grillen van de (EV) markt.

Leaserijder wordt steeds meer gedwongen in de (dure) EV te stappen

maandag 11 december, 2023

Naast de prijzenregen op het Lease Event van VZR – vooral gewonnen door de ‘usual suspects’ –werden ook de resultaten van het grootschalige tevredenheidsonderzoek onder leaserijders en wagenparkbeheerders bekend gemaakt. Martin Huisman van VZR schetst hoe de komende jaren de leaserijder de EV van de baas móet gaan omarmen. Ondanks de stijgende kosten, zoals 22% bijtelling! En… gaan er volgend jaar andere leasemaatschappijen eindigen op het podium?