Over ons

Met het dagelijkse nieuws, achtergrondartikelen, video-interviews, white-papers, op de doelgroep toegesneden rij-impressies en themagerichte e-specials is TrendsinAutoleasing dé informatiebron voor iedereen die zich op strategisch niveau bezighoudt met zakelijke mobiliteit

Bart Luteijn

Uitgever/hoofdredacteur BART LUTEIJN is al ruim twintig jaar een bekend gezicht in  de automotive-branche. Publiceerde over mobiliteitskwesties in o.a. NRC Handelsblad, Management Team en De Zaak. Daarnaast ook voor de branchetitels Automobiel Management en Fleet & Mobility. Zag kansen voor een gespecialiseerde titel gericht op (branche-overstijgende) zakelijke mobiliteit.

Managing Partner ERIK NOOIJ heeft een lange staat van dienst bij meerdere automotive uitgeeftitels. Daar

Erik Nooij

zette hij succesvol diverse partnershipmodellen op. Hij deed ook ervaring op in het ‘mobiliteitsdomein’, het terrein van fleet- en mobiliteitsmanagers en andere stakeholders die binnen hun bedrijf of instelling belast zijn met het mobiliteitsbeleid. Een domein dat al enige tijd forse veranderingen doormaakt, de laatste tijd sterk aangezwengeld door corona.

Uitgever FERDINAND OLDEMAAT geeft al ruim 20 jaar diverse magazines uit, waaronder BiotechNews en Fleet & Lease. Dit laatste magazine (oplage 18.000) wordt sinds 2016 in samenwerking met TrendsinAutoleasing uitgegeven.

Creatief partner JACQUES KOCH is een zeer ervaren allround journalist met wortels in de publieks- en vakbladenwereld. Was bijna twintig jaar freelance eindredacteur van mkb-magazine en kennisnetwerk De Zaak. Snapt als geen ander de drijfveren van ondernemers en voelt haarscherp hun wensen aan.

Adviseur HERBERT SIERIG is onze van buiten de automotive branche betrokken partner die ons inhoudelijk met raad en daad bijstaat. Herbert heeft zijn wortels in de procurement en logistiek, heeft in diverse branches gewerkt bij meerdere mondiale ondernemingen en heeft momenteel zijn eigen adviespraktijk ProcurAbility.

redactie@trendsinautoleasing.nl