Over ons

Met het dagelijkse nieuws, achtergrondverhalen, onderzoeken en trends & ontwikkelingen is TrendsinAutoleasing.nl dé informatiebron voor iedereen die zich op strategisch niveau bezighoudt met zakelijke mobiliteit.

Uitgever/hoofdredacteur BART LUTEIJN is al ruim vijftien jaar een bekend gezicht in  de automotive-branche. Publiceerde over mobiliteitskwesties in o.a. NRC Handelsblad, Management Team en De Zaak. Schrijft voor Automobielmanagement. Onder zijn hoofdredacteurschap was Autoleasewereld.nl een belangrijke bron van brancheinformatie. Is tegenwoordig ook hoofdredacteur van partnersite DeVNF.nl, het kenniscentrum voor wagenparkbeheer.

Creatief partner JACQUES KOCH is een zeer ervaren allround journalist met wortels in de publieks- en vakbladenwereld. Was bijna twintig jaar freelance eindredacteur van mkb-magazine en kennisnetwerk De Zaak. Snapt als geen ander de drijfveren van ondernemers en voelt haarscherp hun wensen aan.

Adviseur HERBERT SIERIG is onze van buiten de automotive branche betrokken partner die ons inhoudelijk met raad en daad bijstaat. Herbert heeft zijn wortels in de procurement en logistiek, heeft in diverse branches gewerkt bij meerdere mondiale ondernemingen en heeft momenteel zijn eigen adviespraktijk ProcurAbility.

redactie@trendsinautoleasing.nl

Bart Luteijn

Bart Luteijn