Partner worden?

TrendsinAutoleasing informeert iedereen die zich met zakelijke mobiliteit bezighoudt. Zowel de aanbieders van mobiliteitsproducten als hun afnemers. De actuele content richt zich overwegend OP STRATEGISCH NIVEAU.

Management in Fleet & Lease, de printuitgave van TrendsinAutoleasing

Management in Fleet & Lease, de printuitgave van TrendsinAutoleasing

Door de samenwerking met databasemarketingbedrijf FLEET PROFILE put zowel TrendsinAutoleasing als haar printuitgave MANAGEMENT in FLEET & LEASE (2 x per jaar) uit een enorme database van 30.000 adressen van ‘fleetprofessionals’ in de Benelux. Denk aan fleet-, mobility-, HR-, inkoop- en facility-managers, maar ook ceo’s en dga’s oriënteren zich via TrendsinAutoleasing en Management in Fleet & Lease op het thema zakelijke mobiliteit. De titels zijn met afstand de grootste uitgaven op het gebied van zakelijke mobiliteit.

TrendsinAutoleasing biedt u RECHTSTREEKS TOEGANG tot deze groeiende doelgroep.

Door partner te worden van TrendsinAutoleasing krijgt u de mogelijkheid om uw producten en/of diensten op een JOURNALISTIEKE WIJZE zowel online als offline (via Management in Fleet & Lease) onder de aandacht te brengen. Partnerships worden ‘tailormade’ ontwikkeld: van een uitgebreid interview met de ceo tot een uitgelichte case waarin een klant úw verhaal vertelt. Eveneens mogelijk zijn doeltreffende videoproducties of spraakmakende columns.

Nog meer grip op de doelgroep? TrendsinAutoleasing geeft u ook toegang tot de partnersite van De VNF, het kenniscentrum dat zich vooral richt op operationeel wagenparkbeheer. De huidige VNF is voortgekomen uit de stichting VNF waarin zich ruim 100 GROTE NEDERLANDSE FLEETOWNERS hebben aangesloten.

In de wekelijkse nieuwsbrief van TrendsinAutoleasing worden de 5000 NIEUWSBRIEFONTVANGERS op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de belangrijkste trends en achtergronden. Het bereik van TrendsinAutoleasing is een veelvoud daarvan.

Meer weten over de mogelijkheden van een partnership met TrendsinAutoleasing? Sparren over een effectieve manier waarop we dit kunnen invullen? Neem contact op met TrendsinAutoleasing – ELKE DAG net iets sneller in zakelijke mobiliteit!

Bart Luteijn

Bart Luteijn

 

Bart Luteijn

bart@wespmedia.nl

+31 6 5246 3478