Word partner!

Met het dagelijkse nieuws, achtergrondartikelen, video-interviews, white-papers, op de doelgroep toegesneden rij-impressies en themagerichte e-specials is TrendsinAutoleasing dé informatiebron voor iedereen die zich bezighoudt met zakelijke mobiliteit. Naast leaseprofessionals en fleet- en mobiliteitsmanagers zijn het ook HR-managers, inkopers, facility-managers, ceo’s en dga’s die zich via TrendsinAutoleasing oriënteren op het thema zakelijke mobiliteit.

Erik Nooij, Managing Partner TrendsinAutoleasing

TrendsinAutoleasing onderscheidt zich van andere ‘mobiliteitstitels’ door zich inhoudelijk te focussen op het thema mobiliteitsbeleid. Daarbij trekt het nauw op met databaseorganisatie Smart Profile, dat als enige in Nederland een omvangrijke database heeft van fleetowners, en het magazine Fleet & Lease (2 x per jaar) dat in een oplage verschijnt van 18.000 (onder andere met adressen van Smart Profile). Daarmee komt de content ook daadwerkelijk terecht bij de doelgroep verspreid over alle branches van Nederland.

Gezamenlijk met partners uit de mobiliteitsbranche willen we dit omvangrijke verhaal richting de doelgroep vormgeven. We bieden onze partners meerdere mogelijkheden om zich te profileren, waarbij voorop staat dat we altijd volwaardige, kwalitatieve content willen leveren die fleetowners handvaten geeft om hun mobiliteitsbeleid vorm te geven.

Neem contact op met Erik Nooij

erik@trendsinautoleasing.nl

06 – 41 286 228