Word partner!

Met het dagelijkse nieuws, achtergrondartikelen, video-interviews, white-papers, op de doelgroep toegesneden rij-impressies en themagerichte e-specials is TrendsinAutoleasing.nl (én het magazine Fleet & Lease) dé dagelijkse informatiebron voor iedereen die zich bezighoudt met zakelijke mobiliteit. Naast leaseprofessionals en fleet- en mobiliteitsmanagers zijn het ook HR-managers, inkopers, facility-managers, ceo’s en dga’s die zich via TrendsinAutoleasing oriënteren op het thema zakelijke mobiliteit.

TrendsinAutoleasing onderscheidt zich van andere ‘mobiliteitstitels’ door zich inhoudelijk te focussen op het thema mobiliteitsbeleid. Daarbij trekt het nauw op met databaseorganisatie Smart Profile, dat als enige in Nederland een omvangrijke database heeft van fleetowners (NAW-gegevens). Van die database maakt ook ons magazine Fleet & Lease gebruik: in een oplage van tegen de 8.000 stuks wordt dit magazine verspreid onder een geselecteerde groep van eindverantwoordelijken voor mobiliteit. Daarmee komt alle content ook daadwerkelijk terecht bij de doelgroep verspreid over alle branches van Nederland.

Gezamenlijk met partners uit de mobiliteitsbranche willen we dit omvangrijke verhaal richting de doelgroep vormgeven. We bieden onze partners meerdere mogelijkheden om zich te profileren, waarbij voorop staat dat we altijd volwaardige, kwalitatieve content willen leveren die fleetowners handvaten geeft om hun mobiliteitsbeleid vorm te geven.

Neem contact op met Erik Nooij!

erik@trendsinautoleasing.nl

06 – 41 286 228