ABN AMRO en EY kiezen voor autodeeldienst Amber

dinsdag 20 februari, 2018

ABN AMRO en EY hebben een overeenkomst met Amber getekend voor het aanbieden van elektrische deelauto’s aan hun medewerkers op de Zuidas. Het gaat om een pilot van een jaar.

Eerder ging ABM AMRO een pilot aan met Amber in Eindhoven. In september vorig jaar meldde de Bank de proef te willen uitbreiden naar andere locaties.

Voor Amber is de stap naar de Randstad belangrijk, laat Steven Nelemans, CEO van Amber vandaag weten. “We zijn nu actief in het zakelijke hart van Nederland waar we laten zien dat ook voor professionals een deelauto een goede oplossing is.”

Op de Amsterdam Zuidas bevinden zich meer dan 700 bedrijven en 7.000 woningen op een ruimte van zo’n 2,5 vierkante kilometer groot. Bovendien kent het gebied kent een sterke groei. Met Amber moeten medewerkers van ABN en EY straks de file kunnen vermijden door gebruik te maken van andere vormen van transport om naar het werk te komen, zoals fiets of trein, en vervolgens Amber gebruiken om overdag naar zakelijke afspraken te gaan. Met behulp van intelligente voorspellende software en elementen zoals agenda-integratie kan Amber garanderen dat er een auto beschikbaar is voor de medewerkers wanneer ze die nodig hebben.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: ABN AMRO, Amber, EY