Terberg Leasing deelt met WeGo

dinsdag 25 oktober, 2016

Terberg Leasing heeft deze maand voor een klant haar eerste deelauto ingezet voorzien van het autodeelsysteem van WeGo. Volgens dat laatste bedrijf sluiten hun diensten perfect aan op die van een leasemaatschappij.

wego_terberg

Sander Voolstra van Terberg Leasing (links) en Patrick Schenkelaars van Mansveld

De betreffende deelauto, die dienst doet bij het elektrotechnische bedrijf Mansveld uit Eindhoeven, is voorzien van het zogenaamde Mobility Management van WeGo. Met een app kunnen medewerkers de auto reserveren en openen. Het gehele proces is geautomatiseerd, dus geen declaraties meer invullen of administratief ‘gedoe’ rondom de sleuteloverdracht.

Mansveld gebruikt de deelauto om de inzet van het wagenpark te optimaliseren en zodoende geld te besparen. Volgens Toy Hertogh, algemeen directeur van WeGo, draagt het aanbieden van deelauto’s bij aan het onderscheidend vermogen van een leasemaatschappijen. “Goed nieuws voor een markt die al te lang heeft stilgestaan”.

WeGo, waarin een deel van de aandelen in handen is van de Nederlandse Toyota importeur Louwman & Parqui, leverde eerder deelauto’s aan verzekeringstussenpersoon Meeùs en aan de gemeente Amsterdam. Die laatste partij besloot van de zomer om de helft van het wagenpark van 400 voertuigen uit te rusten met het poolsysteem van WeGo.

Binnenkort een uitgebreid interview met WeGo.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Terberg Leasing, WeGo