BNV Mobility lanceert ‘eigen’ mobiliteitskaart

donderdag 31 mei, 2018

BNV Mobility lanceert een mobiliteitskaart in samenwerking met Radiuz. Hiermee krijgen zakelijke reizigers toegang tot bijvoorbeeld het openbaar vervoer en Greenwheels. De kaart is een aanvulling op de huidige dienst TURNN van BNV Mobility.

TURNN ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van een toekomstbestendig en duurzaam mobiliteitsbeleid. Zij geeft advies omtrent mobiliteit, voeren mobiliteitsscans uit en onderzoeken of aanvullende diensten van toepassing zijn op het beleid. Er is ook een app waarmee het reisgedrag positief gestimuleerd wordt.

Nieuwste onderdeel is nu de TURNN-mobiliteitskaart. Radiuz is hierin de partner aangezien de plug & play oplossing van de mobiliteitskaartleverancier eenvoudig kan inhaken op het mobiliteitsplatform van BNV Mobility. TURNN is daardoor gekoppeld met een uitgebreid netwerk van mobiliteitsleveranciers zonder bijbehorende ontwikkelkosten en doorlooptijden. Op kaartniveau kunnen alle diensten aan- en uitgezet worden. Verder komen alle reistransacties samen op één maandelijkse factuur en hoeven werknemers hun reiskosten niet meer voor te schieten – dit neemt de complete declaratiestroom weg, aldus BNV Mobility.

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: BNV Mobility, Radiuz