BIDDO gaat samenwerken met Hooikammer

woensdag 20 september, 2023

Hooikammer Groep is geselecteerd als partner voor het uitvoeren van de remarketingactiviteiten voor Biddo. Dit maakt Biddo vandaag bekend.

Op het online platform van Biddo kunnen autobedrijven auto’s kopen en verkopen. Sinds 2021 ontzorgt Biddo autobedrijven door het volledige remarketingproces gecentraliseerd af te handelen. Het proces om de voertuigen veiling-gereed te maken zal nu door Hooikammer Groep worden afgehandeld. “De komst van Biddo bevestigt eens te meer dat we bij Hooikammer Groep tegemoetkomen aan de vraag in de markt, als het gaat om alle voorbereidende fleetservice-activiteiten voor veilingplatforms.” laat sales- en marketingmanager Gerhard Prent weten. “We zijn erg trots op deze samenwerking met Biddo en zijn ervan overtuigd dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Biddo is partner op het gebied van taxaties van inruilauto’s en heeft inmiddels veel dealerholdings als klant. Via het Biddo-platform worden voertuigen getaxeerd en verhandeld via een veiling. Alle te veilen voertuigen van Biddo worden allemaal door Hooikammer ingenomen, gewassen, ontstickert, geïnspecteerd en klaargemaakt voor de veiling. Ook het afvoertransport neemt Hooikammer voor haar rekening.

Volgens Raymond Kieft, directeur wholesale van Biddo, stelt de samenwerking Biddo in staat verder te groeien met de veilingactiviteiten. “In de wetenschap dat we de steun hebben van Hooikammer Groep voor het veiling klaar maken van de voertuigen.”

Categorie: Pechhulp(diensten)
Labels: Biddo, Hooikammer Groep

Gerelateerd achtergrond-artikel