ZZP’er wordt nieuwe doelgroep MultiTankcard

dinsdag 4 juli, 2017

Het groeiend aantal zzp’ers in Nederland verandert niet alleen de economie, maar ook de sector mobiliteit. Het aandeel zelfstandigen onder automobilisten en OV-reizigers is in 2017 groter dan ooit tevoren. De nieuwe directeur van MultiTankcard, Patrick Roozeman, ziet kansen. 

De Gaan & Staan card van MTc

Voor bijna een miljoen Nederlanders vormt het zzp-schap inmiddels de belangrijkste inkomstenbron. Vanwege de snelle groei van het aantal zelfstandigen gaat MultiTankcard (MTc) zich gerichter dan voorheen toeleggen op dit segment. “Als marktleider kunnen wij onze ogen niet sluiten voor de groeiende groep zzp’ers en mkb’ers die op zoek is naar een mobiliteitsoplossing. Dus passen wij ons portfolio daarop aan, te beginnen bij de zzp-markt”, aldus algemeen directeur Patrick Roozeman.

Uit onderzoek blijkt dat administratie en fiscale zaken voor zelfstandig ondernemers de grootste bronnen van ergernis vormen. Ruim een derde ziet het efficiënter maken van de administratie als de grootste uitdaging en een kwart vindt dat de boekhouding te veel tijd en geld kost. “De zzp’er wil gemak, flexibiliteit en inzicht. Met MTc krijgen ondernemers alle zakelijke reiskosten op één factuur, bepalen ze zelf welk vervoermiddel ze kiezen en krijgen ze inzicht in hun verbruik en besparingen. Geen bonnetjes meer, alles netjes op een maandfactuur”, vat Roozeman samen.

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: MultiTankcard

Gerelateerde achtergrond-artikelen