Hooikammer Groep breidt uit

woensdag 1 februari, 2023

Hooikammer Groep breidt haar salesteam verder uit met de aanstelling vandaag van John Engels (46) als business development manager. De doelgroepen die Engels in zijn portefeuille krijgt zijn onder meer dealerholdingen, verzekeraars, leasemaatschappijen, importeurs en financiële instellingen.

John Engels (46) business development manager bij Hooikammer Groep

Engels wordt in de nieuwe functie verantwoordelijk voor het uitvoeren van de sales-strategie van de Hooikammer Groep en Fidron, het verkennen van de markt en het uitbreiden van de klantengroep. Daarnaast gaat hij bijdragen aan de ambitie van de Hooikammer Groep om meer bekendheid in de markt te verkrijgen. Vooral gericht op de recovery activiteiten van Fidron en de synergie tussen de andere divisies van de Hooikammer Groep.

John Engels is een goede bekende in de Automotive branche en neemt een schat aan ervaring mee. Eerder vervulde hij een salesfunctie bij AutoProff Nederland en was daarvoor werkzaam bij SCL Rotterdam, BCA, FleetSelect en Autodata Nederland.

Volgens Sales & Marketing Manager Gerhard Prent en operationeel directeur Egge Selles heeft Hooikammer Groep een unieke propositie met specifieke diensten. ““Het is mooi dat we als Hooikammer Groep zo’n ervaren sales man als John hebben mogen aanstellen en de positie die hij gaat vervullen past hem ook erg goed. John heeft talent voor relatiebeheer en zet de klant te allen tijde op de eerste plaats.”

Categorie: Pechhulp(diensten)
Labels: Hooikammer Groep