EV Experience telt meer dan 1500 exposanten

dinsdag 29 augustus, 2023

De vierde editie van de EV Experience op 21, 22 en 23 september op het circuit van Zandvoort telt ruim 1500 exposanten, maakt de organisatie vandaag bekend. Dit jaar met vele nieuwe toetreders in de automotive industrie en traditionele spelers die klaar zijn om de EV Industrie te bedienen. TrendsinAutoleasing is mediapartner.

“Deze editie wordt groot, grootser, grootst!”, aldus organisator Maarten Pompen. De pitboxen, die afgelopen weekend nog de verschillende Formule 1-teams herbergden, zijn omgetoverd tot 24 pop-up stores van diverse automerken. EV’s (er zijn er ruim 100!) waarmee bezoekers een rondje circuit mogen doen.

Maar het zijn niet alleen de auto’s, ook bedrijfswagens, e-bikes, cargo bikes en zelfs e-trucks zijn er te vinden. Net als diverse exposanten op het gebied van laadinfrastructuur. En er zijn workshops. Leasemaatschappij ALD Automotive | LeasePlan geeft een presentatie over het elektrificeren van Last Mile Delivery.

Wilt u de EV Experience bezoeken? TrendsinAutoleasing heeft nog kaarten beschikbaar voor beide ‘Business Only’ dagen op donderdag 21 en vrijdag 22 september. Stuur een mail met uw gegevens naar info@trendsinautoleasing.nl

Voor exposanten die hun (EV) bereik willen vergroten tijdens de Experience, komen we graag met camera langs voor een video-interview. Stuur een mail naar Erik Nooij voor meer informatie (erik@trendsinautoleasing.nl).

Categorie: Evenementen
Labels: EV Experience