Banden vertegenwoordigen 7 procent van tco

dinsdag 19 april, 2016

De vers opgerichte FleetAcademy houdt op 12 mei de expertsessie over winterbanden en het bandenlabel. Banden vertegenwoordigen ongeveer 7% van de TCO van een voertuig, de keuze ten aanzien van winterbanden en bandenlabels hebben rechtstreeks invloed op deze kostenpost.

fleetacademy_logoDe middag vindt plaats bij Apollo Vredestein, een bezoek aan de imposante fabriek behoort tot de mogelijkheid.

Gastsprekers die middag zijn Robbert Mureau van Apollo Vredestein, Ad van Seventer van Alphabet en Luc Smeets van ANWB Drivers Academy. Rob Groenen van Fleet Profile zorgt voor de nodige ‘facts & figures’.

Mureau zal in zijn presentatie de ontwikkelingen in bandenland schetsen en vooral ook stilstaan bij het effect van bandenspanning op levensduur en brandstofverbruik. Van Seventer schets de afwegingen die een leasemaatschappij maakt ten aanzien van banden en Smeets zal de focus leggen op veiligheid, duurzaamheid en kostenbesparing.

De presentaties duren maximaal 30 minuten, waarna er voldoende ruimte is voor vragen en discussie. Een verslag en eventuele kennisdocumenten van de sessies zullen op TrendsinAutoleasing worden gepubliceerd.

Klik hier voor alle info en aanmelden! Let wel: de FleetAcademy-sessies zijn niet toegankelijk voor (toe)leveranciers.

Categorie: Evenementen
Labels: FleetAcademy