Dankzij vlaktax negen nieuwe lease-uitvoeringen van Mazda6

donderdag 22 september, 2016

Met de introductie van negen nieuwe SKYLEASE uitvoeringen voor de Mazda6 modeljaar 2017 speelt Mazda in op de nieuwe bijtellingscondities (alles 22%) voor het komende kalenderjaar. Volgens de importeur zal onder andere de vraag naar benzinemotoren groter worden.

Ook kan de voorkeur voor handgeschakeld en automaat meer individueel bepaald worden, belooft Mazda. Van de zomer meldde de importeur kansen voor het merk te zien als ‘markt-ontregelende bijtelling’ eenmaal van tafel is. Ook al omdat de zevende generatie Mazda’s eraan zitten te komen.

mazda6_2017De 6 bijt nu het spits af: dit najaar wordt die in Europa geïntroduceerd. Het vlaggenschip heeft enkele innovaties op het gebied van dieseltechnologie en turbodrukmanagement. Het veiligheidsniveau is verhoogd door de toevoeging van nieuwe technologieën.

De Mazda6 2017 is bovendien het eerste model in Europa (samen met de Mazda3 2017) dat over het nieuwe, unieke G-Vectoring Control beschikt. Hiermee wordt het motorvermogen aangepast om zowel de responsiviteit als de stabiliteit, met name in bochten, te verbeteren. GVC is ’s werelds eerste technologie die het koppel van de motor aanpast op basis van de input van het stuurwiel. Het moet de directe communicatie tussen bestuurder en auto verder versterken.

Prijzen van het complete SKYLEASE-gamma van de Mazda6 beginnen bij € 31.690,- voor de Sedan met benzinemotor en € 35.440,- voor de Sedan diesel. De meerprijs van de Sportbreak is € 1.000,-.

 

Categorie: Leasetoppers
Labels: Mazda, Mazda6